Mijn gezondheidspramma

Mijn eigen gezondheidsprogramma ontstekingsremmend & herstellen van de hormoonbalans

Met alle kennis uit mijn diverse opleidingen ontwikkelde ik mijn eigen gezondheidsprogramma met als uitgangspunt het verminderen van ontstekingen en de hormonen weer in balans te krijgen. 95% van alle ziekten heeft namelijk ontstekingen als onderliggende oorzaak. Daarnaast verbeteren we de spijsvertering en de darmflora en brengen we de bloedsuikerspiegel weer in balans.  Voor mij is hiermee de cirkel rond. Ik doe niet meer aan symptoombestrijding maar ga op zoek naar de onderliggende oorzaak. Steeds meer zie ik voeding als een natuurlijk medicijn. Ik heb al veel klanten van zeer diverse klachten afgeholpen en mooie resultaten bereikt.

Optie 1

Hormoonanalyse | 1e consult | 2,5 uur in mijn praktijk of online:

Of je kiest voor een uitgebreid coach traject of voor een 1 malig advies, we starten altijd met het leggen van de puzzel op zoek naar de onderliggende oorzaak van jouw klachten. Voor het consult ontvangt van je een uitgebreide vragenlijst inclusief hormoonanalyse en stress test, deze stuur je naar mij terug zodat ik me goed kan voorbereiden en jij het maximale uit het consult haalt. Je krijgt direct tips en (voedings) adviezen om mee aan te slag te gaan inclusief een voedingsmiddelenlijst. Kom je in mijn praktijk dan maken we ook een uitgebreide bodymeting en hierbij ontvang je schriftelijke uitleg. Er is alle ruimte om al je vragen te stellen. Deze anaylse is ook zeer geschikt voor een 1 malig uitgebreid advies bij voedingsgerelateerde klachten. Voor dit zeer uitgebreide en complete advies neem ik uitgebreid de tijd (ongeveer 2,5-3 uur) en ik plan hiervoor altijd een dagdeel in mijn agenda vrij zodat ik er helemaal voor jou kan zijn. Hierna beslis je of je zelf aan de slag gaat met mijn adviezen of dat je door wilt gaan met mijn 1 op 1 coachtraject. 

Optie 2

Mijn 1 op 1 coach traject | in mijn praktijk of online:

Dit traject is een heel individueel traject. Nadat we de puzzel hebben gelegd met de hormoonanalyse (2,5 uur) bestaat het vervolg van de begeleiding uit 4 uitgebreide consulten waarin ik je stap voor stap coach. Ter ondersteuning mag je onbeperkt deelnemen in mijn besloten Facebookgroep waarin ik je extra motiveer door middel van videotrainingen (nu al meer dan 50+), recepten, tips, enz. Tijdens het gehele traject van 3 maanden mag je me onbeperkt vragen stellen via whats-app of e-mail of in de besloten Facebookgroep. Daarna blijf je lid van de Facebook groep zodat je blijvend geinspireerd wordt.

Ik heb al veel klanten van zeer diverse klachten afgeholpen en mooie resultaten bereikt.